Monolog

"Kalau suka boleh baca"

Khamis, 26 Mac 2009

tag dari miss Niesah : P

1) Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?

insomnia guy

sebab aku susah nak tido...aku bubuh je la nama insomnia guy.. snang citer kan??

2) Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?

http://insomniashah.blogspot.com

aku kan da kata aku nie susah nak tido..

3) Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?

free method..maksudnya..suka hati kucing jiran nenek aku la nak tulis pe pun...

4) Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?

nak buat pe lak??

penat aku buat blog nie ngeng....

5) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ni?

blog si niesah nie aku ske gile bace...coz best la...
aku suke bace ko susah ape??hahah... :)

lepak la blog si niesah nie.. http://greencheery.blogspot.com/


6) Next 5 person to tag?

fau, bella ,byabya,izzah ,ファラ

2 ulasan:

  1. hee. nk tanye.
    'izzah' tu saya kah?

    BalasPadam
  2. ye ye jew blog kite nih best...mcm tpu jew bunyi dier...hehe

    BalasPadam

Tinggalkan pandangan