Monolog

"Kalau suka boleh baca"

Jumaat, 26 Februari 2010

Inside The Leaning Tower of Teluk Intan

Ok, atas permintaan En. Zaki . Aku nak kongsi la sikit-sikit apa yang ada dalam Menara Condong Teluk Intan kebanggaan kami sebagai penduduk Teluk Intan yang aman dan makmur ni. (aku agak over disitu.)


Enjoy!


 



 




















 


 






























Ok. Ini la sedikit sebanyak gambar yang aku boleh kongsikan pada anda semua yang mana tak pernah tengok apa yang ada dalam menara ini. One more thing, Menara Condong Teluk Intan ini adalah menara condong kedua tercondong di dunia selepas menara condong Pisa tu. Jadi aku lagi berbangga sebab aku dilahirkan di Teluk Intan. I LOVE TELUK INTAN! :)

JOM KONGSI, APA TEMPAT YANG ANDA PALING SUKA???

8 ulasan:

  1. bangga benar .
    tempat yg deme ltk sampah tu ko x ltk dlm pic plak eh..
    hahaa
    weh, menara tu kukuh ke .
    dah la condong ..

    BalasPadam
  2. tolong cket ea...
    kukuh la babe...benda dah lama kot die mcm tu...gile pnye...

    BalasPadam
  3. tngok la hometown sape...hahaahha :P

    BalasPadam
  4. ahah. i've been wondering ape ade dlm tue.
    ade jgak org post en. bgs bgs! ;p

    BalasPadam
  5. mesti la ada...sbb dlm tu dibuka untuk umum..sejak die direnovate...masa dulu je xbleh masuk....

    BalasPadam
  6. ANis ko pnh dtg kew menare 2 wei!!
    sat2 aq siyes nie!!!

    ahaaaa menare 2... bosan dah tengokNyew!!!
    InsyaAllah kukuh lg....
    aq suke dgr Bunyi Loceng dia!!
    nice classic doe!!

    BalasPadam

Tinggalkan pandangan